Menciptakan Kekacauan dalam Kejohanan Sit ‘n’ Go Hold’em

turnamen

Membuat kekacauan dalam pertandingan sit n go hold’em adalah istilah saya untuk perang psikologi poker. Gaya pertempuran ini bertujuan untuk memprovokasi kehilangan akal dan emosi kepada lawan. Ini biasanya dicapai dengan mengganggu permainan yang normal, ramah, atau damai.

Ideanya adalah untuk mengganggu lawan anda terlebih dahulu. Maksudnya, untuk menjadikan mereka mega888 untuk mula memikirkan anda lebih daripada mereka memikirkan permainan mereka. Kemudian, agar mereka tidak terganggu. Ini bermaksud menjadikan mereka terus mempunyai perasaan, fikiran, atau pendapat tentang anda.

Misi anda harus dilihat sebagai usaha tanpa batas untuk memarahi, menghina, mengalihkan perhatian, mengintimidasi, marah, menipu, menyesatkan, mempengaruhi dan menyinggung perasaan lawan anda. Anda cuba menyalakan salah satu emosi negatif dan pemikiran yang mengganggu:

membalas dendam

Kesombongan

Ketamakan

Marah

Takut

Cemburu

Rasa ingin tahu

Apabila anda memikirkannya, memenangi kejohanan adalah perkara yang cukup mudah. Menang tidak lebih dari mempertahankan semua lawan anda. Pada dasarnya, semua yang diperlukan adalah semua lawan anda menjadi yang pertama melakukan kesalahan besar itu. Membuat kekacauan pada dasarnya adalah dengan menambah sedikit pelincir di tempat yang betul pada masa yang tepat untuk mempercepat ‘yang besar’ untuk orang lain.

Bagaimanapun, kebanyakan lawan anda adalah kes ‘besar’. Yang diperlukan hanyalah desakan ke arah yang betul. Biasanya, lawan anda telah mengalami satu atau lebih penyakit berikut:

Pemikiran tidak logik

Gangguan

Condongkan

Keletihan

Kurang pengalaman

Apabila anda membancuh rebusan dengan sedikit kekacauan, kesalahan mereka akan mulai mendidih.

Berikut adalah beberapa taktik dan situasi untuk menimbulkan kekacauan:

1. Nama skrin dan avatar. Anda mungkin sudah menggunakan nama laman web dan avatar. Namun, jika anda mendapat peluang kedua, pertimbangkan kesan psikologi sebelum memilih. Contohnya, ‘mimpi buruk terburuk’ anda menyampaikan satu mesej, sementara ‘keadaan mogok’ satu lagi mesej. Kedua-duanya boleh berlaku bergantung pada strategi anda. Dan, pertimbangkan juga penipuan terakhir. Beberapa lelaki berpakaian seperti gadis kerana alasan yang sangat baik.

2. Berbual. Sekiranya anda dapat menghancurkan lawan anda dalam siri sembang yang mengelirukan, dan masih bermain poker yang bagus, maka lebih banyak kekuatan untuk anda. Sekiranya tidak, cubalah pendekatan mudah. Lain kali lawan anda bersembang ‘nh’ (tangan yang bagus) ketika anda sedang bermain dengannya, jawab dengan ‘ko’ (ciuman) dan bukannya ‘ty’ (terima kasih).

3. Memerah. mega888 besar penentang tahu ketika mereka diganggu. Pada mulanya, mereka dapat mengabaikan tebing. Bagaimanapun, menggertak adalah bahagian permainan, terutama dalam pertandingan tanpa had. Dan mereka tahu bahawa mereka tidak boleh dan tidak boleh menghubungi anda. Namun, setelah beberapa lama emosi mereka dapat mengatasi logiknya. Apabila lawan anda retak, bersiaplah dengan tangan yang besar.

4. Paparan Bluff. Menunjukkan gegaran boleh menjadi perniagaan yang sukar. Setiap kali anda menunjukkan kad anda, ini bermakna anda harus mengubah gaya permainan anda. Dengan kata lain, dalam kes ini, tidak perlu lagi menggertak setelah menunjukkan gertak. Tetapi, itu adalah titik menunjukkan tebing. Untuk mengalahkan lawan sedemikian rupa sehingga dia akan melemparkan dirinya ke dalam perangkap ‘tangan besarmu yang kelihatan seperti gertak’.

5. Bergolek perlahan. Melancarkan tangan kemenangan anda secara perlahan adalah cara tertentu untuk mengecewakan lawan. Sebenarnya, menatal perlahan dalam talian tidak mungkin dilakukan. Oleh itu, cubalah sepupu pertamanya, perlahan-lahan memanggil dengan murah.

6. Main perlahan. Main perlahan adalah berbeza dengan panggilan perlahan. Main perlahan adalah mengenai penipuan. Artinya, ini adalah tentang muncul ragu-ragu dan ragu-ragu dengan harapan memperdayakan lawan anda untuk bermain lebih berani. Walaupun panggilan perlahan jelas bagi lawan anda sebagai penghinaan.

7. Mencuri semula. Setiap pemain yang harus melipat tangannya untuk mencuri belakang merasa seolah-olah dia baru saja ditikam mata dengan tongkat tajam. Bagi mereka, ini adalah saat emosi yang membara. Dan, biasanya kemarahan dan dendam berada di puncak. Perhatikan mangsa dengan berhati-hati, kerana dia mungkin akan bermain-main tidak lama lagi. Dan, jika anda pencuri berulang, teruskan tekanan.

8. Manipulasi masa. Tidak ada yang akan memberi tekanan kepada lawan yang tidak berpengalaman lebih baik daripada manipulasi masa. Dua yang telah disebutkan, panggilan perlahan dan panggilan perlahan. Dan, ada beberapa lagi, seperti bermain pantas ketika lawan anda bermain perlahan. Tetapi, yang paling merosakkan adalah kehabisan pemasa laman web anda berulang kali sebelum ia berfungsi di tangan anda. Yang ini paling berkesan semasa anda berada dalam bentuk gelembung atau wang. Tumpukan yang lebih pendek akan segera merasakan kesan teruk dari tangan yang lebih sedikit

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*