5 Petua Hold Em Termaju Terbaik Sepanjang Zaman

Artikel ini akan mendedahkan 5 petua Hold Em lanjutan terbaik sepanjang masa. Ini adalah petua yang bekerja berulang kali untuk mengeluarkan wang tunai dari meja poker seperti ATM mega888 apk.

Beberapa petua Hold Em lanjutan yang boleh meletakkan anda dalam kedudukan yang menguntungkan berhubung dengan pemain lain didedahkan dalam artikel ini:

Petua Tahan Lanjutan #1

Bukan idea yang baik untuk bermain permainan pasif atau leka. Ini mengurangkan peluang anda untuk menang kerana lebih sedikit peluang yang boleh anda manfaatkan akan muncul kepada anda semasa permainan.

Sebaliknya anda harus bermain permainan yang agresif dan menjadikannya satu titik untuk sentiasa meletakkan sejumlah besar pertaruhan.

Anda harus menumpukan perhatian kepada kurang menelefon. Dengan cara ini, jika anda memiliki tangan yang menang, anda tidak akan mensia-siakannya kerana mereka akan kekal dilindungi daripada sebarang keputusan seri. Anda harus menjadikan dasar untuk menaikkan dengan kerap.

Petua Tahan Lanjutan #2

Satu lagi perkara yang anda mesti sedar ialah dapat menilai masa yang paling sesuai untuk anda berhenti bermain dan tidak meneruskan permainan. Jika anda telah kehilangan terlalu banyak wang untuk keselesaan anda, lebih baik berhenti dan mencuba nasib anda pada hari lain daripada meneruskan rentak kekalahan anda.

Jika anda tidak berhenti bermain tepat pada masanya, anda akan mendapati diri anda kehilangan semua wang tunai hasil titik peluh anda dan menjadi dilanda hutang. Sebaik sahaja anda telah kehilangan jumlah yang besar, kemungkinan besar mood anda akan jatuh ke bawah akibatnya anda tidak dapat menumpukan banyak perhatian.

Anda mungkin cuba mengatasi lawan anda yang mungkin menang melawan anda dengan sia-sia. Anda hanya perlu kekal dalam permainan jika anda boleh bermain dengan fikiran anda.

Petua Tahan Lanjutan #3

Walaupun anda tidak perlu menjadi seorang genius matematik, anda mesti mempunyai pengetahuan asas tentang peluang anda semasa bermain Texas Hold Em Poker. Pengetahuan ini mesti tersedia dan boleh diakses dengan mudah dalam fikiran anda kerana anda tidak akan mendapat masa yang cukup untuk membuat pengiraan baru apabila bermain tangan.

Adalah dinasihatkan untuk meneliti fakta asas yang berkaitan dengan ini sebelum anda bersaing dalam mana-mana Kejohanan Texas Hold Em utama.

Petua Tahan Lanjutan #4

Walaupun anda telah bertahun-tahun berlatih bermain poker dan menganggap diri anda sebagai pemain profesional dan cekap, adalah bijak untuk tidak pernah menganggap lawan anda kurang. Kadangkala, anda mungkin berada dalam permainan dengan pemasa pertama atau orang baru yang mungkin membuat anda terlalu yakin.

Ini kadangkala boleh menjadi resipi yang pasti untuk bencana. Anda tidak boleh membuat andaian tentang pemain lain dan menunggu serta menonton strategi permainan mereka semasa permainan diproses. Anda mesti membuat nota dan cuba membaca bahasa badan dan ekspresi muka pemain di sekeliling anda dengan baik.

Petua Tahan Lanjutan #5

Umum mengetahui bahawa semua pemain yang berjaya mempunyai muka poker yang mereka gunakan untuk menghalang lawan mereka daripada mengetahui dengan tepat apa yang mereka lakukan. Anda juga harus bekerja keras dalam membangunkan ekspresi muka yang tidak boleh dibaca atau mengelirukan pemain lain.

Walaupun anda tidak menerima tangan yang baik, anda tidak boleh menunjukkannya dengan kelihatan sedih. Jika anda ingin bermain untuk menang, adalah lebih baik untuk menipu dan membuat orang lain percaya bahawa anda sebenarnya memiliki kad yang bagus, mungkin memenangi.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*